Įgyvendinant mokslinių tyrimų ir taikomosios veiklos projektą “Vietinės žaliavos panaudojimo aukštos pridėtinės vertės inovatyvių produktų gamybai tyrimas“, skirtą išanalizuoti ir įvertinti vertės grandinių, naudojančių vietines žaliavas aukštos pridėtinės vertės inovatyvių produktų gamybai, plėtros galimybes, parengtas straipsnis "Pridėtinės vertės didinimo potencialas kviečių sektoriuje Lietuvoje".
PRIDĖTINĖS VERTĖS DIDINIMO POTENCIALAS KVIEČIŲ SEKTORIUJE LIETUVOJE
ŠIAUDŲ TVARKYMO GEROSIOS PRAKTIKOS
PIENO PERDIRBIMO PRAMONĖS ATLIEKŲ TVARKYMO GEROSIOS PRAKTIKOS
MĖŠLO IR SRUTŲ TVARKYMO GEROSIOS PRAKTIKOS
VAISIŲ, DARŽOVIŲ, GRŪDŲ, MAISTINIO ALIEJAUS, KAKAVOS, KAVOS, ARBATOS IR TABAKO PARUOŠIMO IR PERDIRBIMO, KONSERVŲ GAMYBOS, MIELIŲ IR MIELIŲ EKSTRAKTO GAMYBOS, MELASOS GAMYBOS IR FERMENTAVIMO PRAMONĖS ATLIEKŲ TVARKYMO GEROSIOS PRAKTIKOS
MĖSOS IR ŽUVIES PERDIRBIMO PRAMONĖS ATLIEKŲ TVARKYMO GEROSIOS PRAKTIKOS
NUOTEKŲ DUMBLO TVARKYMO GEROSIOS PRAKTIKOS
ALKOHOLINIŲ IR NEALKOHOLINIŲ GĖRIMŲ (IŠSKYRUS KAVĄ, ARBATĄ IR KAKAVĄ) GAMYBOS ATLIEKŲ TVARKYMO GEROSIOS PRAKTIKOS
KEPIMO IR KONDITERIJOS PRAMONĖS ATLIEKŲ TVARKYMO GEROSIOS PRAKTIKOS |